Waarom werken bij Lybover Installation?

Er zijn tal van redenen waarom gedreven technici graag bij Lybover Installation komen werken. Lybover is een mensgerichte onderneming die relaties op lange termijn wenst uit te bouwen. Dit is een win-win-win situatie voor zowel onze medewerkers, als voor het bedrijf als voor de eind klant. Daar wij een aangename werkomgeving creëren, hebben wij quasi geen verloop bij onze medewerkers. Bij Lybover Installation werken zorgt voor afwisseling. Onze monteurs installeren enkel installaties voor de eigen Business-Units. Hierdoor zijn kwaliteit en veiligheid zeer belangrijk voor ons.

Wat wij onze medewerkers bieden:

Eigen voertuig

Onze technici krijgen een eigen voertuig toegewezen. Deze voertuigen zijn comfortabel uitgerust (oa. Airco, MP3 speler, vaste scheidingswand…) en worden perfect onderhouden. Er is ook een tankkaart voor professioneel gebruik voorzien.

Werkkledij

Daar wij fier willen zijn om voor Lybover Installation te werken, voorzien wij onze technici ook allen van verzorgde werkkledij, aangepast aan het soort werk dat tijdens onze projecten dient uitgevoerd te worden (T-shirts, truien, broeken, winterjassen…). Deze kledij wordt op regelmatige tijdstippen vervangen, teneinde de kwaliteitsindruk te bevestigen.

 P.B.M.

Technische werkzaamheden gaan gepaard met een doordacht veiligheidsbeleid. Wij voorzien al onze medewerkers van gedegen Persoonlijke BeschermingsMiddelen, aangepast aan de aard van de technische interventies in onze projecten. Helm, veilgheidsschoenen, veiligheidsbril, handschoenen, valharnas behoren tot de minimumuitrusting.

 Gereedschappen

We werken niet alleen met uitstekende materialen en machines we garanderen ook een snelle vervangservice bij defecten via ons intern beheers- en verhuursysteem

 Opleiding

Wij voorzien onze medewerkers op regelmatige basis van een gedegen opleiding. Deze kan zowel intern als extern gebeuren en wordt vaak gepland in functie van de vaardigheidsvereisten in onze klantenprojecten. Dit kan gaan van hef- of reachtruckopleidingen, VCA opleidingen, BA4 en BA5 voor elektrische installaties tot sociale vaardigheidstrainingen.

 Collegiale sfeer!

Wij beschouwen onze medewerkers eerder als vrienden en als familie dan als werknemer. Hiervoor organiseren we verschillende events per jaar. Regelmatig een drink, een nieuwjaarsfeest, samenkijken naar de topprestaties van onze Belgen, uitje met de familie… kom het zelf ervaren!

Geïnteresseerd in een job als technieker?

Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële mecaniekers, electromecaniekers en storingstechniekers.

Wij bij Lybover Installation geloven in de kracht van lange termijn partnerships. Niet alleen bij onze klanten maar ook met onze sleutelleveranciers. Om onze klanten te ‘ontzorgen’ kunnen we rekenen op een lange termijn engagement van een aantal strategische partners.