Ik ben Mathieu Verloove, Technical Support Engineer bij Lybover RECYCLING.

Met mijn 4×4 neem ik deel aan off-road events in binnen- en buitenland. Van zogenaamde green lane trektochten door de natuur op publiek terrein tot off-road events op afgesloten terreinen. Samen met mijn co-piloot loodsen we ons door elke uitdagingen met het juiste materiaal weten we ons uit moeilijke situaties te redden. Op om het even welk terrein, onder alle omstandigheden.

Snel kunnen anticiperen geeft me een kick. In mijn vrije tijd … en in mijn beroep. Als Technical Support Engineer bij Lybover RECYCLING moet ik voortdurend kunnen bijsturen. En als avonturier sta ik altijd paraat. In mijn 4×4 … en in mijn job.

Veel van de eigenschappen die belangrijk zijn als chauffeur bij een vlotte off-road rit kan ik ook elke dag toepassen in mijn job bij Lybover RECYCLING. Snel denken, analyseren, helder communiceren en anticiperen.

Maar ook oplossingen zoeken en georganiseerd werken. Net zoals je bij off-road samen een traject aflegt en bij problemen de wagen voor of achter je helpt, kan ik ook binnen Lybover op mijn collega’s rekenen. Samen uit – samen thuis.

De route die ik bij Lybover RECYCLING kan afleggen, brengt me steeds op nieuw terrein. Ik leer bij en blijf evolueren. Zo blijft mijn job boeiend.

Ook interesse om mee te bouwen aan het Lyboverhaal? Ontdek onze openstaande vacatures.