Lybover is een familiale KMO die zich onderscheidt door project management te combineren met technische expertise. De groep is wereldwijd gekend voor zijn know-how en ervaring in de volgende domeinen: stofafzuiging, recycling, transport en opslag van bulkgoederen, brandbeveiliging en de metaalverwerking in staal en inox .

On the wings of engineering

Onze waarden

Onze waarden – zoals ecologie, integriteit en respect voor medewerkers – zijn onlosmakelijk verbonden met de hoogste technologische kennis. Dit komt tot uiting in onze no-nonsess, hands-on aanpak, direct contact, verreikende flexibiliteit en bovenal: de resultaten die waarde creëren voor de klant zowel op korte als op lange termijn.

“Lybover is een dynamische en betrouwbare lange termijn partner en een expert terzake.”

Goesting

We zijn ambitieus en werken met volle goesting : ‘work hard & play hard’!

Teamspirit

Onze teams van experten werken samen om onze klanten een innovatieve en technische functionele oplossing te kunnen aanbieden.

Groei

Niet alleen onze familiale KMO-groep is in volle expansie: we bieden ook echte groeikansen aan mensen door permanente aandacht voor een goede coaching, tal van opleidingsmogelijkheden en vooral door het geven van veel autonomie.

Eigenaarschap & Empowerment

Onze medewerkers voeren hun taken uit mét de bijhorende verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Op die manier draagt iedereen zelf de verantwoordelijkheid voor zijn eigen prestaties en voor de samenwerking met klanten, partners en collega’s.
Bedrijvengroep met een familiaal karakter

De historiek, het familiaal karakter van onze bedrijvengroep en de bedrijfscultuur bevatten het DNA van entrepreneurship en staan garant voor een persoonlijk contact met de eigenaars-zaakvoerders. Onze medewerkers én klanten zijn onze beste ambassadeurs.
Lead by knowledge

Engineering, maatwerk en/of totaaloplossingen in industriële toepassingen aanbieden, zijn onze passie. We zijn trots op de efficiëntie, kennisexpertise, innovativiteit en de kwaliteit van onze producten en concepten.
Hiervoor produceren we componenten, machines en installaties op maat in diverse sectoren in de industrie en in de bouw.

One stop shopping

Het is onze focus om de technische problemen van klanten op te willen lossen. Klanten kunnen rekenen op een professionele ondersteuning van ontwerp, over studie tot realisatie en service na verkoop.

Internationaal

Onze focus ligt territoriaal op België en de buurlanden. We zijn actief in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en U.K.
Op vraag van klanten zijn we soms actief in andere landen (Spanje, Ierland, Wit-Rusland).
De voertaal is zoveel als mogelijk de moedertaal van de klant.

ESF investeert in onze toekomst!

Het ESF investeert samen met Vlaanderen & Europa in arbeidskansen en kwaliteitsvolle loopbanen. De komende 18 maanden kan Lybover beroep doen op deze Vlaamse en Europese subsidies.
Dit voor 2 projecten: Additionele Opleidingen & Duurzaam loopbaanbeleid
Voor beide projecten is er financiële steun van het ESF.